I 2014 stiftedes Foreningen Kappelborgs Venner, hvis overordnede formål er at fremme kulturlivet i Frederikshavn Kommune ved aktivt at udbrede kendskabet til kulturhus Kappelborg og støtte op om aktiviteterne her.

Foreningen tæller godt og vel 250 medlemmer, såvel lokale som byens gæster, men der er plads til mange flere!

 

Hvorfor medlem?

Som medlem støtter du foreningens arbejde for et aktivt og levende kulturhus. Foreningen bidrager økonomisk og praktisk til udvalgte arrangementer i huset, ligesom du selv har mulighed for at være frivillig ved afvikling af arrangementer og lignende.

Medlemsskabet er personligt, og koster kr. 125.- pr. medlem pr. år, og følger kalenderåret. Bemærk uanset indbetalingsdato betales der fuldt kontingent.

Som medlem kan du som tak købe billetter til særpris til udvalgte arrangementer på Kappelborg. - Tilbuddene kan ses på kappelborgskagen.dk under det pågældende arrangement. Bemærk, at ét medlemskab udløser retten til at købe én billet med rabat.
Har du spørgsmål til køb af billet er du velkommen til at kontakte Kappelborgs administration på info@slet-dette.kappelborgskagen.dk eller T: 9845 8500.

 

Hvordan bliver jeg medlem?

Du melder dig ind i Kappelborgs Venner ved at sende en mail til venner@kappelborgskagen.dk , med oplysninger om navn, adresse, e-mail og telefonnummer, så hører du fra foreningen hurtigst muligt!

 

Hvem står bag?

Foreningen drives af stærke, lokale kræfter, og bestyrelsen har i foreningsåret 2019 konstitueret sig som følger:

Flemming Stig, formand
Allan Kastor Andersen, kasserer
Maria Groes Eldh, sekretær
Ulla Egholm, bestyrelsesmedlem
Jakob Dalsgård, bestyrelsesmedlem
Susanne Nielsen, bestyrelsesmedlem
Bo Meyer, bestyrelsesmedlem

Suppleanter
Sven Molbo
Annalise Nørgård 

Revisor
Ole Neve

Revisorsuppleant
Chresten Sloth

Henvendelse vedrørende foreningens arbejde kan ske til formanden på 
formand@slet-dette.kappelborgskagen.dk.

 

Vedtægter

Download foreningens vedtægter her.