På Kappelborg har vi altid gang i mange projekter - store som små. Vores visioner er mange og rækkevidden stor.

I 2023 fortsætter vi med at have fokus på udviklingen af nye fællesskaber, herunder blandt andre:

  • Kunstudstilling på 2. salen, i vinterferien i uge 8 med Timmi Mensah og med den kinesiske kunstner Tong Wang i juni.
  • Skagen Internationale Opera Masterclass d. 13 - 20 aug. 2023 
  • Deltagelse i Det nationale kunstprojekt Floating Landscapes, som er et danse- og kunstprojekt på Grenen skabt under ledelse af Metropolis – Københavns Internationale Teater i samarbejde med koreograf Pernille Garde. Projektet lander i Skagen i uge 37
  • Skagen Kammermusik-Festival d. 18 - 21 okt. 2023.
  • Med initiativet Ung på Kappelborg kan de unge hver uge game i vores velindrettede gamerrum og hænge ud. I samarbejde med initiativet #UNGNORD og Ungdomsklubben afholder vi LAN-parties og koncerter for og med de unge. I løbet af 2023 åbner vores nye keramikværksted, som kan realiseres med hjælp fra Nordea-Fonden, og som supplerer det nye initiativ Skagen Skaberværksted, som man kan gå til hver uge i det nye billedkunst- og designværksted.  Ung på Kappelborg er støttet af Trygfonden, Østifterne og ENV-fonden med supplerende støtte til aktiviteter fra Nordea-Fonden, Region Nordjylland, Børns Møde med Kunsten og Unges Møde med Kunsten.

    Har du lyst til at følge mere med i, hvad vi laver, skal du følge os på Facebook og Instagram og/eller tilmelde dig vores nyhedsbrev øverst til højre her på siden.