Kulturklub Kappelborg

På Kappelborg arbejder vi tæt sammen med erhvervslivet og udvalgte institutioner med henblik på hele tiden at have den økonomiske formåen til at udvikle os selv og hinanden, og vi indgår derfor løbende nye sponsoraftaler og partnerskaber med interesserede virksomheder.

Vores sponsorer bidrager primært til husets professionelle arrangementer såsom koncerter og større danse- og teaterforestillinger, ligesom en stor del af Kappelborgs udvikling af nye og særlige tiltag som eksempelvis Skagen Int. Opera Masterclass og Kammermusik-festival også er støttet af vores sponsorer. Uden sponsormidler ville muligheden for dette være stærkt begrænset.

Ønsker din virksomhed også at støtte Kulturhus Kappelborg, er I altid velkomne til at kontakte os - så finder vi helt sikkert en løsning, der passer præcis til jeres behov.

Stor tak til alle sponsorer:

 

Glenteborg ApS

  • Axel Groth

  • BYGMA Skagen

  • Clemens Kofoed ApS

  • Jens & Gurli Munch

KULTURKLUB KAPPELBORG

Kappelborgs kulturklub er en erhvervsklub for virksomheder med tilknytning til Skagen, hvor temaet er kultur og fælles oplevelser, og hvor fokus er på samvær, netværk og samarbejde til gensidig gavn og fornøjelse.

For yderligere information om kulturklubben kontakt
Anne Rom Aaen // acav@slet-dette.frederikshavn.dk // 21140670