BESTIL HJEMMEFRA
For at gøre det nemt for dig kan du bestille dine billetter til langt de fleste af vores arrangementer hjemmefra ved brug af "knappen" KØB BILLET, som du finder øverst ved hvert arrangement, hvor billetsalget er begyndt.

HJÆLP TIL BILLETBESTILLING
Ønsker du hjælp til billetbestilling til arrangementer på Kappelborg har du flere muligheder:

  1. Kontakt Kulturhus Kappelborgs billetkontor enten fysisk på Kappelborg eller på tlf. 98458500. Kontoret er åbent mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 10 - 14. 
  2. Køb billet hos Toppen af Danmark, Sct. Laurentiivej 6B, 9990 Skagen
  3. For billetter til koncerter, foredrag m.v. af eller i samarbejde med Kappelborg kan billettlf. T: 7020 2096 være behjælpelig. Her har du også mulighed for fremsendelse af billetter pr. post. Bemærk, at billettelefonen er lukket i weekends og på helligdage.

*For biografbilletter gælder, at disse også kan købes i foyeren samt på T:  8111 6012, én time før hver forestilling.

*For billetter til foredrag m.v. arrangeret af biblioteket er det muligt at få hjælp på biblioteket i den betjente åbningstid.

BILLETTER MED SÆRLIG RABAT
Billetter til særlige rabatpriser - her under rabat til unge - fremgår under det enkelte arrangement. Bemærk dog, at rabatterne kun udløses ved køb i forsalg med mindre andet er aftalt. Ved køb i døren betales den annoncerede løssalgspris med mindre andet fremgår af omtalen af arrangementet her på kappelborgskagen.dk.

BILLETTER SOM PRÆMIE
Er du så heldig at have vundet billetter til et af Kappelborgs egne arrangementer, skal du være opmærksom på, at vi desværre ikke har mulighed for at ombytte din præmie til kontanter, gavekort eller billetter til andre events.
Til gengæld er du meget velkommen til at overdrage din præmie til en ven, nabo eller andre, som kan have glæde af en god oplevelse i godt selskab. 
Udsætter vi eventet, vil din præmie naturligvis også gælde til den nye dato. Aflyser vi, annulleres din præmie.

 

OBS - til langt de fleste arrangementer er det for handicappede muligt at tilkøbe gratis ledsager-billetter, hvis ledsager er nødvendig for deltagelsen. Der er et begrænset antal ledsagerbilletter til rådighed. Kontakt Kappelborg på tlf. 9845 8500 for booking.

Bemærk! - Iht. lovgivningen er billetter ikke omfattet af den almindelige fortrydelsesret. Man har således ikke krav på at få pengene tilbage, medmindre arrangementet helt aflyses.