Har du lyst til at udfolde dig gennem musikken, så er Musikskolen et godt sted at starte.På Musikskolen på Kappelborg kan du få både solo- og samspilsundervising alt afhængig af, hvad du har lyst til. - I soloundervisningen er der mulighed for koncentration og fordybelse, og ved samspil møder du nye venner, og bliver en del af en gruppe. Det er helt op til dig, hvordan din undervisning sammensættes. I Skagen underviser Musikskolen på byens skoler og på Kappelborg, men har også afdelinger i henholdsvis Sæby og Frederikshavn. 

Bag musikken

Men én ting er at lære at spille musik, noget helt andet er at forstå og opleve den. - Som elev på Musikskolen sørger vi for, at du også kommer bag om musikken, og får en forståelse for, hvordan den er bygget op. På den måde oplever du på din egen krop, hvordan musikken og sangen lukker sig endnu mere op, og får en endnu bedre oplevelse.  

Kontakt

Har du mod på at blive en del af et stærkt nordjysk fællesskab, så bliv en del af Musikskolen. Information om undervisningshold, tider mv. finder du på musikskolens hjemmeside. Det er også her, du melder dig til. 

Billetkøb

Billetter til Musikskolens koncerter på Kappelborg køber du her på www.kappelborgskagen.dk under fanen "koncert".