Velkommen

Kulturhus Kappelborg - hvor vi samles. I alle aldre. Inde og ude. Sommer og vinter. Til fornøjelse og forundring. Til glæde og engagement. 

Kappelborg er Skagens helt særlige kulturhus. Hos os mødes lokale og gæster i alle aldre til fornøjelse og forundring året rundt. Indenfor finder du bibliotek, biograf, musikskole, udstillingssal og scene, hvor publikum får særlige tæt-på-oplevelser inden for musik, teater, foredrag og meget mere. Udenfor ligger Skagens største legeplads, den populære skaterbane, Skagen Skater, og byrummet ”Skolemarken”, hvor der er mulighed for at tage en pause, inden du igen skal ud i byens mylder.

Flere af byens foreninger holder også til her. En af dem er Skagen Viseklub, som har eksisteret i mere 40 år, - de seneste 8 år på Kappelborg. Klubben mødes så godt som hver onsdag kl. 19 året rundt – og for lokale som for byens gæster, turister og andre viseklubber er døren altid åben.

Med kun 3 minutters gang fra togstation og taxa-holdeplads er her nemt at komme såvel til som fra - uanset om I bor i Skagen eller kommer langvejs fra for at få en god oplevelse i godt selskab.

Vi glæder os til at se jer!