Velkommen indenfor i mørket i Skagens egen biograf, der er udstyret med bløde stole, det gode billede og den gode lyd!

 

Film
Film skal ses i biografen, og film på Kappelborg fremvises af de frivillige i foreningen "Skagen Bio". Skagen Bio præsenterer et bredt udvalg af både nye og mere specielle film, der alle er nøje udvalgt til glæde for såvel byens gæster som fastboende. - Det samlede filmprogram finder du på www.skagenbio.dk, hvor du naturligvis også kan reservere og købe din billet.
Har du ikke adgang til internettet, er Skagens Bibliotek gerne behjælpelige med billetbestilling i den bemandede åbningstid mandag, tirsdag og torsdag kl. 10-17, fredag kl. 10-13, og lørdag kl. 10-14. 
Billetter kan alternativt også købes i foyeren 1 time før hver forestilling, hvor kiosk og billetsalg er bemandet med frivillige fra foreningen. I dette tidsrum er billettelefonen T: 81 11 60 12 også åben for henvendelser.

Kontakt
Har du spørgsmål eller lyst til at være en del af et godt fællesskab, så send Skagen Bio en mail på www.skagenbio.dk. - Vi ses i mørket! 


Biografen kan andet end film
Foruden film er det også i Biografen, at Kappelborg i samarbejde med Skagen Bio viser live-streamede foredrag, koncerter, større e-sports-begivenheder og opfører mindre teaterkoncerter og lignende. Der udover anvender vores foreninger o.a. også biografsalen til foredrag, workshops, konferencer o. lign.