Velkommen indenfor i mørket i Skagens egen biograf, der er udstyret med bløde stole, det gode billede og den gode lyd!

Film

Film skal ses i biografen, og film vises af de frivillige i foreningen "Skagen Bio". Skagen Bio præsenterer et bredt udvalg af både nye og mere specielle film, der alle er nøje udvalgt til glæde for såvel byens gæster som fastboende.

Det samlede filmprogram finder du på www.skagenbio.dk, hvor du naturligvis også kan reservere og købe din billet.

Har du ikke adgang til internettet, er Skagens Bibliotek gerne behjælpelige med billetbestilling i den bemandede åbningstid mandag, tirsdag og torsdag kl. 10-17, fredag kl. 10-13, og lørdag kl. 10-14. 

Billetter kan alternativt også købes i foyeren 1 time før hver forestilling, hvor kiosk og billetsalg er bemandet med frivillige fra foreningen. I dette tidsrum er billettelefonen T: 81 11 60 12 også åben for henvendelser.

Kontakt
Har du spørgsmål eller lyst til at være en del af et godt fællesskab, så send Skagen Bio en mail på info@slet-dette.skagenbio.dk. - Vi ses i mørket!

 

Biografen kan andet end film

Foruden film er det også i Biografen, at Kappelborg i samarbejde med Skagen Bio viser live-streamede foredrag, koncerter, større e-sports-begivenheder og opfører mindre teaterkoncerter og lignende. Der udover anvender vores foreninger o.a. også biografsalen til foredrag, workshops, konferencer o. lign.