Biblioteket åbner igen fra fredag d. 20. november, både for det selvbetjente fra kl. 8 og det personalebetjente fra kl. 10.

De nye lokale stramninger fra Sundhedsministeriet betød, at bibliotekerne har været lukkede, men nu åbner vi heldigvis igen til helt normale åbningstider.

Vi åbner helt som normalt. Det betyder, at der er åbent for betjening på biblioteket. Det selvbetjente bibliotek åbner også som normalt.

Reservationer:

Du har frem til fredag den 27. november til at afhente din reservation.
Har du alligevel ikke brug for din reservering, må du meget gerne slette reservationen, så materialet kommer hurtigt videre til den næste låner.

Aflevering af materialer:

Skulle du have afleveret et materiale under nedlukningen? Du har frist helt frem til den 4. januar til at aflevere dine materialer. Det betyder, at du ikke bliver tilskrevet gebyrer før efter den 4. januar. Du må selvfølgelig meget gerne aflevere før, så den næste læser kan få glæde af materialet.

Kontakt: 

Vi står klar til at hjælpe dig. Biblioteket kan kontaktes på telefon - find telefonnumre til bibliotekerne eller på mail: bibl@slet-dette.frederikshavn.dk

Biblioteket åbningstider:

Fra klokken 8 om morgenen til klokken 21 om aftenen kan man - hver dag hele året - gå på biblioteket og låne bøger, film, spil og musik; surfe på nettet eller læse de nyeste aviser og magasiner. 

Find rundt i biblioteket

Biblioteket strækker sig over to etager. Nederst er der ekspedition, udlån og aflevering. Her er også dagens aviser og tidsskrifter, samt Skagenslitteratur, krimier og spændingsbøger. Det er også her lydbøger og bøger med stor skrift står.

 

Børnebibliotek

Børnebiblioteket med et hav af bøger, spil, film, musik, læsehuler og legesager findes ligeledes på denne etage.

På øverste etage er der romaner, fagbøger, film, musik, biografier og håndbøger.

 

Åbningstider med personale

Mandag, tirsdag og torsdag kl. 10-17, fredag kl. 10-14 og lørdag kl. 10-13 er der personale til stede. Resten af tiden er der selvbetjening, hvor man skal bruge sit lånerkort (sygesikringsbevis) og sin personlige pinkode. 

 

Kontakt biblioteket

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at ringe eller besøge biblioteket inden for åbningstiderne med personale. T: 98 45 92 00E: bibl@frederikshavn.dk

Klik her, og få mere inspiration og information på vores hjemmeside.