NYTÅRSKONCERTEN

19/01 2019

KØB BILLETTEN HERhttps://kappelborg.billetten.dk/?&q=1f371e88-21bf-4484-b656-f02b6109567a&p=3b690139-9d93-4b3d-99c9-9f966b9be922&ts=1508757473&c=billetten&e=201702&rt=Safetynet&h=429b480ec6defc984f269c08eb4bf643 - Udsolgt

KØB NYTÅRSMENU, VELKOMSTDRINK og VINMENUER HER - tilbuddet er udløbet, men kontakt gerne Jakobs Café & Bar på T: 2066 4422 for et andet godt tilbud!

Nytårskoncerten på Kappelborg er en intens og tæt-på oplevelse for publikum, der får det store orkester, koret, solisterne og den store lyd helt tæt på. I 2019 sikres succesen med den danske violin virtous Kim Sjögren, sopran-talentet Lise Robenhagen Hjørne, Mads Toghøj, Det Jydske Underholdningsorkester og Nordjyske strygere under ledelse af dirigent Vagn Egon Jørgensen, og Klitkoret under musikalsk ledelse af Agnethe Harding og Tove Therp. Jens-Chr. Wandt er foruden solist, også koncertens konferencier.

Efter i de seneste år at have haft det store udland som omdrejningspunkt vender Nytårskoncerten i 2019 hjem til Skagen og lokalområdet - både musikalsk, men også qua koncertens solister. Sjögren har nydt sommeren i Skagen i mange år, Toghøj trådte sine barnsben her, og Robenhagen kun få kilometer væk. - Og så er koncertens konferencier, Jens Chr. Wandt samtidig en meget flittig gæst i byen, ligesom han i kraft af sit virke som Skagen Ambassadør har en stærk tilknytning til byen.

OM SOLISTERNE
Hovedsolisten er Kim Sjögren

Nytårskoncertens hovedsolist, Kim Sjögren, regnes i dag for en af Danmarks bedste violinister, og hans talent blev for første gang officielt anerkendt, da han som kun 12-årig blev optaget på Det Jyske Musikkonservatorium på dispensation af daværende kulturminister, Bodil Koch. Tre år senere blev han medlem af Det Kongelige Kapel, hvor han blev koncertmester som 22-årig – den yngste i kapellets historie. Han har indtil i dag modtaget adskillige priser for sit virtuose violinspil blandt andet Jacob Gades legat og Musikanmelderens kunstnerpris, og har ved talrige lejligheder optrådt som solist i radio og TV samt med samtlige symfoniorkestret i Danmark.

Til Nytårskoncerten kan han opleves med blandt andet fyrig sigøjnermusik og så selvfølgelig på slap line…

Talentfuld sopran
Også det unge nordjyske operatalent, Lise Robenhagen Hjørne er solist ved Nytårskoncerten. Robenhagen er oprindelig fra Strandby, men studerer i dag klassisk sang på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Hun har ind til nu primært beskæftiget sig med det "lettere" operarepertoire bl.a. med sange af Mozart, Schubert og Debussy, men har samtidig en forkærlighed for musicalsange, som hun dyrker meget uden for konservatoriet.

Til nytårskoncerten kan Robenhagen opleves som solist såvel som i smuk duet med operasanger Jens-Chr. Wandt.

Skagens eget talent
Skagens ”egen” Mads Toghøj behøver lokalt ingen nærmere introduktion. Toghøj er født og opvokset i Skagen, og har - siden hans album ”Alley of Faith” udkom i 2012 – haft en stor fast fanskare i hjembyen. I dag spiller Toghøj rundt om i det ganske land – både med sit band og solo. Stilen er folk, country og rock’n’roll, og til Nytårskoncerten er flere af Toghøjs egne numre blevet arrangeret og bearbejdet, så de kan udføres af det 50-mands store kor og 25-mands store orkester, selv om de oprindeligt var arrangeret til en noget mindre besætning.

Koncertprogram
Det varierede koncertprogram spænder vidt, og rummer atter Tove Therps egen "Skagen, det bedste sted på jord", samt naturligvis den obligatoriske fællessang "Erindring" af Holger Drachmann og de to traditionelle titler for Nytårkoncert "Champagnegaloppen", og Johan Strauss d.æ.'s "Radetzky March", samt et væld af andre fantastiske melodier, nøje udvalgt til netop Nytårskoncerten på Kappelborg.

Nyd en forsmag på en stor dag og aften her;

DATO
Lørdag d. 19. januar 2019 i SALEN
Nummererede pladser
HUSK - Foyerbaren åbner i god tid inden koncerten...

ENTRÉ

Generalprøve
- KUN for pensionister


kl. 11.00


kr. 160.- UDSOLGT

Nytårskoncert

kl. 16.00

kr. 380.- UDSOLGT

Nytårskoncert inkl. Nytårstaffel

kl. 19.30

kr. 595.- UDSOLGT


NYTÅRSTAFFEL
Igen bliver der mulighed for at runde aftenen af med Nytårstaffel, som i 2019 indeholder fri vin- & cocktailbar (så længe lager haves) og Social Dining Snacks - denne gang serveret af Jakobs Café & Bar.
Ekstraordinære vine mm. er undtaget den frie vinbar, men kan tilkøbes.

Nytårstaflet er en enestående mulighed for at ønske venner, bekendte og forretningsforbindelser et Godt Nytår i uformelle omgivelser.

Deltagelse i Nytårstaflet er inkluderet i billetten til aftenkoncerten, og kan ikke tilkøbes separat.
Se Social Dining Snackmenu her.

HAR I LYST TIL AT SPISE FØR EL. EFTER KONCERTEN?
I samarbejde med Jakobs Café & Bar tilbyder vi i år publikum muligheden for at bestille en særlig servering på udvalgte tidspunkter
før og efter koncerterne.

 Køkkenchefen frister eksempelvis m. en lækker frokosttallerken,
cremet fiskesuppe,  Himmerlandskalv og meget mere ...
Se de lækre menuer samt priser her.

Alle disse serveringer foregår på Jakobs Café & Bar.


Bemærk, at menuer mv. helst skal købes med billetten, men at det i et begrænset tidsrum også er muligt at efterbestille ved at klikke på "KØB NYTÅRSMENU .... etc." øverst på denne side.
Har du brug for hjælp, er du meget velkommen til at kontakte Kappelborgs administration på T: 4046 7905.

BILLETSALG
Benyt billetknapper øverst på denne side. 
Alternativt kan billettelefonen T: 7020 2096 kontaktes eller personlig henvendelse kan ske på Skagen Turistbureau. Skagens Bibliotek kan være behjælpelig med online-bestilling ved personlig henvendelse. 

ARRANGØR
Kulturhus Kappelborg i samarb. m. Jakobs Café & Bar, Statens Kunstfond samt Roblon Fonden.

Arrangementer

SKAGEN INT. OPERA MASTERCLASS - AUGUST 2019

23/01 2019

Workshops and masterclass for talented operasingers ... Læs mere

Biograf

KONGERNES FALD : FILM

27/06 2019

Wroooooow, wroooow Læs mere

Biograf

VILLY OG MONSTERPLANETEN : FILM

30/06 2019

Alene på en vild planet Læs mere

Biograf

BLINKY BILL PÅ EVENTYR : FILM

09/07 2019

Bliv en helt! Læs mere

Biograf

KVINDE PÅ KRIGSSTIEN : FILM

09/07 2019

Sej, islandsk fruentimmer Læs mere