Foto: Liselotte Risell

NYTÅRSKONCERT 2018

20/01 2018

KØB BILLETTEN HER

Nytårskoncerten på Kappelborg er en intens og tæt-på oplevelse for publikum, der får det store orkester, koret, solisten og den store lyd helt tæt på. I 2018 sikres succesen med den danske crooner Bobo Moreno, sopranen Camilla Button, Det Jydske Underholdningsorkester og Nordjyske strygere under ledelse af dirigent Vagn Egon Jørgensen, og Klitkoret under musikalsk ledelse af Agnethe Harding og Tove Therp. Jens-Chr. Wandt er koncertens konferencier. 

Dansk crooner
Koncertens hovedsolist er denne gang Danmarks vokale svar på engelske Jamie Cullum, nemlig den danske crooner Bobo Moreno, som siden slutningen af 1980'erne har sunget sig langt ind i hjerterne på musikelskere i hele landet.

Moreno fik sin debut på den danske musikscene i 1988, og har siden prøvet de fleste ting indenfor musikscenen i Danmark. Han har optrådt til små og store koncerter som sanger, ligesom han har sunget kor for Sanne Salomonsen, optrådt i TV og været i studiet med D.A.D. Bobo Moreno har en helt enestående alsidighed som musiker, men er først og fremmest sanger med stort S, og er fortrolig med de fleste musikalske stilarter, hvad enten det drejer sig om soul, jazz eller pop.

Talentfuld sopran
Også det danske operatalent, Camilla Button er solist ved Nytårskoncerten. Camilla Button er studerende ved docent Lars Thodberg Bertelsen i solistklassen på Det Jyske Musikkonservatorium, hvorfra hun også har taget sin kandidateksamen i klassisk sang, ligesom hun har vundet adskillige priser. Blandt andet vandt hun vinder af Prinsens Musikkorps solistkonkurrence i 2015.

Koncertprogram
Det varierede koncertprogram under temaet New York - New York spænder vidt, og rummer naturligvis også den obligatoriske fællessang "Erindring" af Holger Drachmann, samt naturligvis de 2 traditionelle titler for Nytårskoncert "Champagnegaloppen", og Johans Strauss d.æ.'s "Radetzky March", samt et væld af andre fantastiske melodier.   

Nyd en forsmag på en stor aften her;

DATO
Lørdag d. 20. januar 2018 i SALEN
Nummererede pladser
HUSK - Foyerbaren åbner i god tid inden koncerten...

ENTRÉ

Generalprøve
- KUN for pensionister


kl. 11.00


kr. 160.- UDSOLGT

Nytårskoncert

kl. 16.00

kr. 380.- FÅ BILLETTER TILBAGE

Nytårskoncert inkl. Nytårstaffel

kl. 19.30

kr. 595.- FÅ BILLETTER TILBAGE

Alle priser er inkl. gebyr kr. 10.-
Har fejlagtigt fremgået anderledes på plakater mv. Vi beklager.


NYTÅRSTAFFEL
Igen bliver der mulighed for at runde aftenen af med Nytårstaffel, som også i 2018 indeholder fri vin- øl samt cocktalbar (så længe lager haves) præsenteret af 1010Vin, tilført finger-food og hapsere fra SMAG1.
Ekstraordinære vine mm. er undtaget den frie vinbar, og kan tilkøbes.

Nytårstaflet er en enestående mulighed for at ønske venner, bekendte og forretningsforbindelser et Godt Nytår i uformelle omgivelser.

Deltagelse i Nytårstaflet er inkluderet i billetten til aftenkoncerten, og kan ikke tilkøbes separat.

BILLETSALG
Benyt billetknap øverst på denne side. Alternativt kan billettelefonen T: 7020 2096 kontaktes eller personlig henvendelse kan ske på Skagen Turistbureau. Skagens Bibliotek kan være behjælpelig med online-bestilling ved personlig henvendelse. 

ARRANGØR
Kulturhus Kappelborg i samarb. m. Statens Kunstfond.

Arrangementer

GIV ET GAVEKORT!

til oplevelser, der kommer helt tæt på... Læs mere

Arrangementer

FARVELØS : Fotoudstilling

09/11 2018

Skagen Fotoklub udstiller på 2. SALEN Læs mere

Biograf

BLACKKKLANSMAN : FILM

14/11 2018

Inside Ku Klux Klan Læs mere

Biograf

BOHEMIAN RHAPSODY : FILM

15/11 2018

Mercury for fuld skrue Læs mere

Bibliotek

JUL MED ROSENHAVEN

17/11 2018

Trends indenfor juledekoration Læs mere