NYTÅRSKONCERT 2015

17/01 2015

ALLE KONCERTER ER UDSOLGTE!

Vi kender dem - de festlige Nytårskoncerter, som hvert år fylder koncertsalene rundt om i byer som Wien, København, Århus - og i 2013 fik Skagen sin helt egen Nytårskoncert på Kappelborg. Koncerten blev en succes for alle de, der deltog, det være sig bag, på og foran scenen. - En tradition blev tænkt, siden skabt ved Nytårskoncerten 2014, og i januar 2015 er det tid til den 3. Nytårskoncert på Kappelborg.

Nytårskoncerten adskiller sig fra de store kendte koncerter ved at være en meget intens og tæt-på oplevelse for de godt 170 tilskuere, der i de intime omgivelser får det store orkester, koret, solisterne og den gode lyd helt tæt på.

I 2015 gentages succesen med Mads Toghøj og Det Jydske Underholdningsorkester m. Nordjyske strygere - det 20 mands store orkester med strygere, træblæsere, messing og en forrygende rytmegruppe under ledelse af dirigent Vagn Egon Jørgensen; Klitkoret under musikalsk ledelse af Klitkoret under musikalsk ledelse af Agnethe Koch Harding og Tove Therp; Jens-Chr. Wandt, der som koncertens konferencier vil sørge for, at vi alle på underholdende vis får en fantastisk musikalsk oplevelse, og som koncertens hovedsolist er vi stolte af at kunne byde velkommen til en af kongerigets dygtigste sangerinder; SØS FENGER!

Koncertprogram
Under overskriften "Fra Broadway til Skagen" byder det varierede koncertprogram på de obligatoriske fællessange "Erindring" af Holger Drachmann, og "Skagen - det bedste sted på jord" af musikskoleleder Tove Therp, samt naturligvis de 2 traditionelle titler for Nytårskoncert "Champagnegaloppen", og Johans Strauss d.æ.'s "Radetzky March", samt et væld af andre fantastiske melodier.

Nyd en lille appetizer på en stor aften her;


Aftenkoncert med Nytårstaffel
Igen bliver der mulighed for at runde Nytårskoncerten af med et festfyrværkeri af et Nytårstaffel, hvor vi smager og dufter til de gastronomiske trends for 2015, leveret af Skagen Fiskerestaurant.
Nytårstaffelet er en enstående mulighed for at ønske venner, bekendte og forretningsforbindelser et Godt Nytår i uformelle omgivelser.
Deltagelse i Nytårstaffelet er inkluderet i billetten til aftenkoncerten, og kan ikke tilkøbes seperat.

Koncerter, lørdag den 17. januar 2015
Kl. 11.00 Generalprøve for byens pensionister (særarrangement)
Kr. 135.-
Kl. 16.00 Nytårskoncert 2015
Kr. 325.-
Kl. 19.30 Nytårskoncert 2015 inkl. Nytårstaffel
Kr. 595.-
Billetgebyr, garderobe samt trykt program er inklusiv i billetprisen.
Program omdeles forinden koncerten.

Billet
Billetter kan købes på www.skagenbilletten.dk, Skagen Turistbureau samt Skagens Bibliotek (Bemærk; intet personale på onsdage).
Telefonsalg: 70 20 20 96.


Koncertsponsorer

Kulturpartner SparNord Fonden, Kultursponsor Nordjyske Bank, Skagen Købstadsjubilæum, Hotel Sønderstrand, Hotel Skibssmedien Skagen, Dansk Kapelmesterforening, DMF m.fl.

Mediepartner
Nordjyske Medier

Arrangør: Kulturhus Kappelborg

Arrangementer

SKAGEN INT. OPERA MASTERCLASS - AUGUST 2019

23/01 2019

Workshops and masterclass for talented operasingers ... Læs mere

Biograf

GØG & GOKKE : FILM

23/05 2019

Verdens største komikerpar Læs mere

Arrangementer

FROKOSTJAZZ m. BEN CHAWES & band : KONCERT

25/05 2019

Stilen er cool, nærværende og helt sin egen ... Læs mere

Biograf

UGLYDOLLS : FILM

26/05 2019

Når det uperfekte er helt perfekt... Læs mere

Arrangementer

KLIMAFORANDRINGERNES RISICI OG MULIGHEDER : FOREDRAG

27/05 2019

meteorolog Jesper Theilgaard har ordet... Læs mere