LIVE & LOKALT m. CHRIS ANDERSEN : KONCERT

27/10 2018

KØB BILLETTEN HER

En aften med nordjyske talenter!

Det meste af den live-musik, vi oplever, er skrevet og fremført af kunstnere, der har deres base udenfor Nordjylland - men det forholder sig faktisk sådan, at der er masser af musikere og artister, der har valgt at bo her - at indånde den nordjyske luft og skrive om de ting, der rør sig her.

Live & Lokalt sender en række af disse artister og sangskrivere rundt på en turné, der både vil udfordre dem og publikum i et musikalsk møde. Så her er chancen for at møde ny musik og nye kunstnere på en ny måde. Koncerterne ledes af kapelmester Ole Albrechtsen med band, der akkompagnerer de lokale sangere og sangskrivere.

På Kappelborg kan man opleve Morten Risum (folk/rock), RO (singer/songwriter) og skagboen Chris Andersen, der går på scenen med sin egen komponerede og akustiske delta / countryblues.

DATO
Lørdag d. 27. oktober 2018 kl. 20.00 i SALEN
Unummererede siddepladser
Dørene åbner kl. 19.00

ENTRÉ

Løssalg

kr. 120,-

Unge u. 25

kr. 80,-

 

BILLETSALG
Benyt billetknap øverst på denne side. 
Alternativt kan billettelefonen T: 7020 2096 kontaktes eller personlig henvendelse kan ske på Skagen Turistbureau. Skagens Bibliotek kan være behjælpelig med online-bestilling ved personlig henvendelse. 

ARRANGØR
Kulturhus Kappelborg i samarb. m. Live & Lokalt, som er en del af projektet Originalt/Regionalt, der er støttet af Region Nordjylland og Statens Kunstfond.

Arrangementer

GIV ET GAVEKORT!

til oplevelser, der kommer helt tæt på... Læs mere

Biograf

JULEMANDENS DATTER : FILM

16/12 2018

Kan piger være julemænd? Læs mere

Biograf

STJERNERNE I NORD : FILM

16/12 2018

Ny film af Liv Lundholm Læs mere

Biograf

GRINDELWALDS FORBRYDELSER : FILM

18/12 2018

Fantastiske skabninger 2 Læs mere

Biograf

A STAR IS BORN : FILM

20/12 2018

Drama i musikverdenen Læs mere