BLUES JAMBOREE

09/06 2018

KØB BILLETTEN HER

- også til en lækker bluesmenu på Greens Pub & Café inden koncerten ...

Blues og roots uden filter med nogle af Danmarks bedste musikere inden for genren. Spontant, råt og upoleret - her lægges ingen faste planer på forhånd - der spilles og jammes uden sætliste, som man gjorde den gang blues'en var ung og farlig - og det er den stadig!  Forvent musikalske overraskelser, og mesterlig blues, spillet med virtuositet og hjerte, når de disker op med deres roots blues'n boogie, gospel & rag.

En fed aften med nogle af de bedste danske bluesmusikere:

Paul Banks (US/DK). En mester på en akustisk guitar – nærmere præsentation er vel overflødig. Rag, blues og roots mm på internationalt topniveau – fås ganske enkelt ikke bedre.

Jakob Munck. Uddannet basunist fra diplomlinien på det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2002. Er udover at være fast medlem af DR's Big Band en af de mest benyttede hornblæsere på den skandinaviske jazz og -bluesscene, og er af ”All About Jazz, New York” blevet fremhævet som ”a world class tuba player”.

Mik Schack er en sand tusindkunstner. Her spiller han på vaskebræt mm – men mon ikke også hans skarpe tunge lader sig høre til publikums blanding af moro og forargelse. Han laver også hjemmeservice på TV, laver mad, tegneserier, ølforedrag mm.

Svante Sjöblom (S) er en brilliant guitarist og sanger, som dyrker sin Southern 
blues, old time country, ragtime og gospel med lige stor overbevisning og indlevelse. Han har fået flere svenske musikpriser, og er godt på vej til at slå sit navn fast på den Skandinaviske musikscene.

Peter Nande er kendt som en udadvendt entertainer, sanger og mundharpespiller, som her også spiller på vaskebalje bas, skeer, jug og percussion.  "Årets Danske Blues Navn" i 2007. Har gennem mange år dyrket den tidlige og mere rå og upolerede “juke joint” blues og boogie. 

Olav Poulsen har huseret på den danske musikscene de sidste 25 år, primært inden for bluesmiljøet. Han har som en af kun få i Danmark specialiseret sig i slide guitaren, både den elektriske og den akustiske, og bevæger sig ubesværet indenfor genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner. 

Indtil da - nyd den fede blues her...

DATO
Lørdag d. 9. juni 2018 kl. 21 i SALEN
Baren åbner kl. 20
Ikke nummererede pladser

ENTRÉ

Løssalg

kr. 180.-

OBS! Kom i stemning på Greens Pub & Café inden koncerten med en lækker 2-retters Blues Dinner.

Menu
Forret: Rejecocktail anno 2018
Hovedret: Ribeye m. håndskårne pommes og bearnaise sauce

Bestil din bluesmenu sammen med din billet øverst på denne side - og få rabat :-).


BILLETSALG
Benyt billetknap øverst på denne side. 
Alternativt kan billettelefonen T: 7020 2096 kontaktes eller personlig henvendelse kan ske på Skagen Turistbureau. Skagens Bibliotek kan være behjælpelig med online-bestilling ved personlig henvendelse. 

ARRANGØR
Kulturhus Kappelborg

Arrangementer

SKABENDE NÆRVÆR - kursus til efteråret

20/03 2018

En U-teoretisk læringsrejse om samskabende processer og bæredygtig dannelse  Læs mere

Arrangementer

PETER BIRK - Forårsudstilling

24/03 2018

Se også Peters flotte vægmaleri på 2. sal! Læs mere

Bibliotek

AFLYST - LEJLIGHEDSSANGE

23/04 2018

Forfatterforedrag ved Stine Pilgaard Læs mere

Biograf

THE POST : FILM

24/04 2018

Streep og Hanks i topform Læs mere

Arrangementer

GENERALFORSAMLING KAPPELBORGS VENNER

25/04 2018

HUSK at (gen)tegne medlemskab senest d. 16/4 2018 for at have stemmeret på gener Læs mere