BLUES JAMBOREE

09/06 2018

KØB BILLETTEN HER

Blues og roots uden filter med nogle af Danmarks bedste musikere inden for genren. Spontant, råt og upoleret - her lægges ingen faste planer på forhånd - der spilles og jammes uden sætliste, som man gjorde den gang blues'en var ung og farlig - og det er den stadig!  Forvent musikalske overraskelser, og mesterlig blues, spillet med virtuositet og hjerte, når de disker op med deres roots blues'n boogie, gospel & rag.

En fed aften med nogle af de bedste danske bluesmusikere:

Paul Banks (US/DK). En mester på en akustisk guitar – nærmere præsentation er vel overflødig. Rag, blues og roots mm på internationalt topniveau – fås ganske enkelt ikke bedre.

Jakob Munck. Uddannet basunist fra diplomlinien på det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2002. Er udover at være fast medlem af DR's Big Band en af de mest benyttede hornblæsere på den skandinaviske jazz og -bluesscene, og er af ”All About Jazz, New York” blevet fremhævet som ”a world class tuba player”.

Mik Schack er en sand tusindkunstner. Her spiller han på vaskebræt mm – men mon ikke også hans skarpe tunge lader sig høre til publikums blanding af moro og forargelse. Han laver også hjemmeservice på TV, laver mad, tegneserier, ølforedrag mm.

Svante Sjöblom (S) er en brilliant guitarist og sanger, som dyrker sin Southern 
blues, old time country, ragtime og gospel med lige stor overbevisning og indlevelse. Han har fået flere svenske musikpriser, og er godt på vej til at slå sit navn fast på den Skandinaviske musikscene.

Peter Nande er kendt som en udadvendt entertainer, sanger og mundharpespiller, som her også spiller på vaskebalje bas, skeer, jug og percussion.  "Årets Danske Blues Navn" i 2007. Har gennem mange år dyrket den tidlige og mere rå og upolerede “juke joint” blues og boogie. 

Olav Poulsen har huseret på den danske musikscene de sidste 25 år, primært inden for bluesmiljøet. Han har som en af kun få i Danmark specialiseret sig i slide guitaren, både den elektriske og den akustiske, og bevæger sig ubesværet indenfor genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner. 

Indtil da - nyd den fede blues her...

DATO
Lørdag d. 9. juni 2018 kl. 21 i SALEN
Baren åbner kl. 20
Ikke nummererede pladser

ENTRÉ

Løssalg

kr. 180.-

Blues Menu - tilbud er desværre udløbet.
Kontakt dog gerne Greens på T: 9845 1585 for et godt tilbud!


BILLETSALG
Benyt billetknap øverst på denne side. 
Alternativt kan billettelefonen T: 7020 2096 kontaktes eller personlig henvendelse kan ske på Skagen Turistbureau. Skagens Bibliotek kan være behjælpelig med online-bestilling ved personlig henvendelse. 

ARRANGØR
Kulturhus Kappelborg

Biograf

STJERNERNE I NORD : FILM

17/01 2019

Ny film af Liv Lundholm Læs mere

Arrangementer

NYTÅRSKONCERTEN

19/01 2019

m. Kim Sjögren, Lise Robenhagen Hjørne & Mads Toghøj ... Læs mere

Biograf

HONNING MARGRETHE OG EVENTYRHAVEN : FILM

20/01 2019

Bierne går til filmen... Læs mere

Arrangementer

LIVET I DEN NÆRE FREMTID : FOF

22/01 2019

Foredrag af fremtidsforsker Dennis Revin Læs mere

Biograf

I KRIG & KÆRLIGHED : FILM

22/01 2019

Sønderjysk drama Læs mere