Big Creek Slim's Mississippi Juke Joint Blues

25/08 2018

KØB BILLETTEN HER

Big Creek Slim's Mississippi Juke Joint Blues!

En ”juke joint” er et amerikansk fænomen. Et mindre sted, ofte blot et træskur, hvor folk kom – eller kommer – og spiller terninger, drikker hjemmebrændt sprut, danser, morer sig og lytter til live bluesmusik.

På Kappelborg kniber det med det hjemmebrændte sprut, men ellers det perfekte sted for en svedig omgang Juke Joint Blues... - g denne aften spiller Big Creek Slim Band vaskeægte Mississippi Juke Joint Blues. - Det bliver en svedig omgang udadvendt blues med gang i - og det bliver svært at sidde stille!

Big Creek har en stemme og feelin’ uden lige. Når man hører ham synge får man et chok…..det går rent ind – er råt og nærværende og tryllebindende! I løbet af de seneste ti år har han udviklet sin egen stil, der har dybe rødder i den sorte blues. Han har vundet flere musikpriser de seneste år  - senest Danish Music Award for bedste danske bluesalbum "Good Mill Blues. i 2017.
Med sig på mundharpe har han Peter Nande, der er kendt for sin udadvendte stil og virtuose spil. På solid backin’ glæder vi os til Asmus Jensen på trommer og Henrik Poulsen på bas. 

Big Creek Slim har gæstet Kappelborg tidligere - blandt andet i selskab med den fabelagtige Miriam Mandipira - også en forrygende aften, hvor taget lettede, og det var svært at sidde stille...

DATO
Lørdag d. 25. august 2018 kl. 21 i SALEN
Baren åbner kl. 20
Unummererede siddepladser

ENTRÉ

Løssalg

kr. 180.-

Medl. Kappelborgs Venner

kr. 130.-

Medl. Skagen Bio

kr. 130.-

Unge < 25 år

kr.   50.-

BILLETSALG
Benyt billetknap øverst på denne side. 
Alternativt kan billettelefonen T: 7020 2096 kontaktes eller personlig henvendelse kan ske på Skagen Turistbureau. Skagens Bibliotek kan være behjælpelig med online-bestilling ved personlig henvendelse. 

ARRANGØR
Kulturhus Kappelborg  

Arrangementer

GIV ET GAVEKORT!

til oplevelser, der kommer helt tæt på... Læs mere

Arrangementer

SKABENDE NÆRVÆR - kursus til efteråret

En U-teoretisk læringsrejse om samskabende processer og bæredygtig dannelse  Læs mere

Arrangementer

SKAGEN EINDRÜCK/AUSDRÜCK - Sommerudstilling

22/06 2018

Maleri, fotografi og broderi Læs mere

Biograf

HODJA FRA PJORT : FILM

24/06 2018

Ole Lund Kirkegaards klassiker Læs mere

Biograf

BREATHE : FILM

24/06 2018

Hendes kærlighed, hans kamp Læs mere